Bolsius Geurglas True Moods Feel Happy 95/95mm

Bolsius Geur True Moods Feel Hap 95/95mm
€ 6,99
350(€2,89 excl. BTW)
Aantal Prijs p/st
2 + 2 gratis
4x35014,00
27,96
 

Merk: Bolsius

EAN: 8717847136848

Productinformatie

Bolsius Geurglas True Moods Feel Happy 95/95mm

Onderzoek toont aan dat 57% van de consumenten van geurproducten, geuren niet kopen als het ‘kunstmatig’ ruikt. Daarom werken wij met natuurlijke extracten in onze collecties. Wat we ook weten is dat meer dan wat dan ook geuren aan gebeurtenissen worden gekoppeld. Met True Moods willen we alle mooie momenten die mensen delen versterken. Of die nu enorm gezellig, relaxed, romantisch of energiek zijn. Want mensen samenbrengen sinds jaar en dag is de kern van wat onze producten doen.

In onze luxe True Moods geuren combineren we natuurlijke extracten met bijzondere blends. Kwaliteitsgeuren om samen te ontstressen, op te laden of nét wat extra’s toe te voegen aan dat gezellige moment. Of je nu meer van geurstokjes en geurglazen bent, of kleine geurkaarsen of -theelichten; onze True Moods is verkrijgbaar in verschillende vormen of formaten. Onze geuren zijn ontwikkeld met Franse geurhuizen en met oog voor kwaliteit, zodat je zo lang mogelijk van jouw favoriete geur geniet.

Instant happiness met de fruitige combinatie van mango, bergamot, perzik en sinaasappel in True Moods Feel happy. Wist je dat mango en bergamot bekend staan om hun energie stimulerende werking en positieve effect? Wij noemen dat de geur van geluk, verspreid door stokjes of een vlammetje!

Inhoud: 1 geurglas
Collectie: Bolsius True Moods
Geur: Feel Happy


Zojuist door u bekeken

Loading...
Bestellijst

Uw winkelwagen is leeg.