Capital Sports Sup Board Lanikai Cruiser 10'8" Blue Stripes

Capital Sup Lanikai Cruiser 10'8" Blue
€ 399,99
21499(€177,68 excl. BTW)
Aantal Prijs p/st
1x21499214,99
399,99
 

Merk: Capital Sports

EAN: 4060656452710

Productinformatie

Capital Sports Sup Board Lanikai Cruiser 10'8" Blue Stripes

De zon schijnt, het water lonkt en het Capital Sports Lanikai Cruiser 10.8 SUP-board wacht met zijn 330 x 77 x 15 cm om rivieren en meren te gaan verkennen. Opblazen en wegpeddelen - de meest ontspannen manier om het land te verkennen.

Alles zit erbij. SUP-board, telescopische peddel, veiligheidslijn, reparatieset en dubbelslag luchtpomp – alles vindt een plaats in de grote transportzak. Alle onderdelen in deze set voldoen daarbij aan drie criteria: weinig volume, gering gewicht en grote stabiliteit.

Met de hogedrukpomp heb je binnen enkele minuten de hogedrukkamers van PVC van de SUP-plank gevuld. De vervaardiging met drop- stitchtechnologie garandeert daarbij een extreem hoge stabiliteit. En net zo snel is de Lanikai Cruiser 10.8 weer in de 55 liter rugzak opgeborgen. Die past in elke kofferruimte en kan dankzij het geringe gewicht van de set, slechts 12,8 kg, ook moeiteloos gedurende langere afstanden worden gedragen.

De Lanikai Cruiser 10.8 SUP surfer is in gelijke mate geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Zijn cruiser vorm zorgt niet alleen voor een hogere efficiëntie en wendbaarheid maar ook voor meer snelheid. Dat maakt hem bijzonder geschikt voor langere excursies en tochten. Maar ook beginners zullen veel plezier beleven aan het Capital SportsLanikai Cruiser 10.8 stand up board want ondanks zijn gestroomlijnde vorm is hij uiterst stabiel, robuust en kantelt niet. Het bovenmateriaal van EVA-pad zorgt voor een aangename, antislip positie. En wanneer je dan toch een keer, min of meer onvrijwillig, in het koele water terechtkomt zorgt de veiligheidslijn ervoor dat het board in de buurt blijft.

Van een dag op het water krijg je honger en dorst – zeker bij langere tochten. Provisie is daarom heel eenvoudig met behulp van de elastische bungeekoorden te bevestigen. En waarom zou je niet meteen een dagje met vrienden en familie plannen? Ongeacht de leeftijd en conditie - is deze trendsport geschikt voor iedereen en is zowel een plezierige als gewrichtsbeschermende lichaamstraining. De telescopische peddel past zich moeiteloos aan elke lichaamslengte aan zodat met de optimale peddelhoogte de rugspieren ontspannen en ontlast worden

Waarschijnlijk de meest ontspannende manier van voortbewegen: Met de Capital Sports Lanikai Cruiser 10.8 stand up paddleboardset peddel je de ontspanning tegemoet en leer je steden, rivieren en meren van een heel andere kant kennen.

- Extreem stabiel: hogedrukkamers van PVC met verticaal genaaid mesh materiaal in drop-stitch technologie
- Sportief: de langere en smallere cruiser shape is ideaal voor zowel beginners als gevorderden
- Ontspannen naar het strand: inclusief rugzak in dezelfde kleur voor een eenvoudig vervoer van de set
- Op weg: cruiser shape voor meer snelheid en meer wendbaarheid - ideaal voor langere peddeltochten
- Complete set: inclusief board, pomp, telescopische peddel, veiligheidslijn, vin, reparatieset en rugzak
- One size fits all: uittrekbare peddel van aluminium aan te passen aan alle lichaamslengtes
- Veiligheid: inclusief leash voor vlakwaterzones met zachte voetverbinding
- Lange adem: inclusief hogedrukpomp voor het snel en simpel opblazen van het board
- Zeezicht: ontspannen het land van rivieren en meren opnieuw ontdekken

Afmeting board: 330 x 77 x 15 cm
Afmeting rugzak: 40 x 25 x 90 cm
Maximale belasting: 130 kg
Primair materiaal: 100% PVC
Bovenmateriaal: EVA pad, schuimstof oppervlak voor een aangenaam, stabiel gevoel
Bodem: PVC hogedrukkamer
Kleur: Blauw, wit en rood
Inhoud: 1 paddleboard, 1 telescopische peddel, 3 afneembare vinnen, 1 veiligheidslijn, 1 rugzak, 1 reparatieset en 1 dubbelslag hogedrukpomp met manometer.


Zojuist door u bekeken

Loading...
Bestellijst

Uw winkelwagen is leeg.