Dove Deodorant Spray Talc Soft Compressed 100ml

Dove Deodorant Spray Talc Soft 100ml
€ 4,59
159(€1,31 excl. BTW)
Aantal Prijs p/st
1x1591,59
4,59
 

Merk: Dove

EAN: 8710908393372

Productinformatie

Dove Deodorant Spray Talc Soft Compressed 100ml

Ben je dol op touch-me-texturen? Kasjmier truien, fluwelen jurken of zijden lakens... we houden gewoon van dat zachte gevoel op onze huid. Het is luxueus geruststellend, net als Dove Talc Soft Anti-transpirant.

Zacht als zijde, Dove Talc Soft Anti-transpirant heeft een warme, bloemige geur van fresia's en pioenrozen die ons doet denken aan die geruststellende babypoedergeur die we allemaal kennen en liefhebben uit onze kindertijd.

Deze vriendelijke alcoholvrije formule voelt niet alleen zacht aan - het helpt je huid ook zacht aan te voelen, vermindert irritatie en helpt je tot 48 uur droog te blijven. En met ¼ hydraterende crème om de gevoelige okselhuid te verzorgen, kun je in slechts drie dagen genieten van een heerlijk zachte en gladde okselhuid.

Onze compressed 100 ml-verpakking is kleiner en gaat even lang mee als onze 200 ml-verpakking. Compressed verpakkingen zijn beter voor het milieu en voor je toilettas - zo hou je ruimte over voor haarproducten, douchegels en alles wat je verder nodig hebt.

Inhoud: 100 ml


Zojuist door u bekeken

Loading...
Bestellijst

Uw winkelwagen is leeg.