Robijn Wasverzachter Zwitsal 750ml

Robijn Wasverzachter Zwitsal 750ml
€ 3,99
vanaf:
279(€2,31 excl. BTW)
Aantal Prijs p/st
1x2992,99
 
4x27911,16
 

Merk: Robijn

EAN: 8712561616300

Productinformatie

Robijn Wasverzachter Zwitsal 750ml

Houd je ook zo van de heerlijke geur van Zwitsal? Je kunt je kleding nu verrijken met deze heerlijke geur van vroeger. Voor alle Zwitsal liefhebbers heeft Robijn nu speciaal de Robijn Zwitsal wasverzachter ontwikkeld. Deze combineert de unieke geur van Zwitsal met de zachtheid die u van Robijn wasverzachters kent.

Je was ruikt door de wasverzachter van Robijn niet alleen heel lekker, maar het middel zorgt ook voor een speciale beschermlaag rondom de vezels van de stof. Dit zorgt ervoor dat er minder wrijving ontstaat tussen de vezels, met als gevolg dat je kleding zijn kwaliteit behoudt doordat het minder snel slijt en zijn pasvorm en kleuren behoudt. Daarnaast is je kleding makkelijker strijkbaar door de wasverzachter en droogt het sneller.

Voor een optimaal fris-effect is het belangrijk om altijd de juiste dosering te gebruiken. Volg de instructies op de achterkant van het etiket goed op. Op de Robijn Zwital wasverzachter zit een handige doseerdop, zodat je altijd juiste hoeveelheid gebruikt. Voor een heerlijke geur en voor die ultieme, zachte beleving gebruik je Robijn Zwitsal wasverzachter, net als vroeger. Probeer ook eens Robijn Klein & Krachtig Zwitsal voor een nog beter resultaat. Want wat mooi is, moet mooi blijven.

Inhoud: 750 ml
Wasbeurten: 30