Pokémon Checklane Blister Sword & Shield Fusion Strike

Pokémon Blister Sword & Shield Fusion
€ 8,99
799(€6,60 excl. BTW)
Aantal Prijs p/st
1x7997,99
8,99
 

Merk: Pokémon


Productinformatie

Pokémon Checklane Blister Sword & Shield Fusion Strike

De weg die voor ons ligt heeft een grenzeloos potentieel met de nieuwe Pokémon Fusion Strike! De aanpasbare nieuwe Pokémon V zoals Genesect V, Hoopa V en Mew VMAX staan te popelen om te strijden, terwijl Single Strike en Rapid Strike Pokémon opdoemen als Rillaboom VMAX, Cinderace VMAX en Inteleon VMAX in hun Gigantamax-vormen. Ga met de stroom mee en ontdek krachtige nieuwe strategieën in Pokémon TCG: Sword & Shield—Fusion Strike!

Fusion Strike bestaat in totaal uit meer dan 260 kaarten, waaronder 20 krachtige Pokémon V, en 8 enorme Pokémon VMAX, 20 nieuwe Fusion Strike kaarten, 20 Trainerkaarten, een nieuwe Speciale Energiekaart! En uiteraard zijn ook de Single Strike en Rapid strike kaarten weer van de partij.

Deze checklane blister bevat 1 boosterpack, 1 promokaart, een coole Pokémon munt en een codekaart voor de Pokémon Trading Card Game Live.

Let op! Dit artikel is verkrijgbaar in 2 verschillende verpakkingen, helaas is het niet mogelijk hierin een keuze te maken.
Bij aankoop van meerdere blisters trachten wij er steeds voor te zorgen dat er verschillende verpakkingen verstuurd worden.

Inhoud: 1 boosterpack, 1 promokaart, 1 munt en 1 codekaart


Zojuist door u bekeken

Loading...
Bestellijst

Uw winkelwagen is leeg.