Rexona Deo Spray Protection Active+ Invisible Compressed 100ml

Rexona Deo Spray Protectio Active+ 100ml
€ 3,99
149(€1,23 excl. BTW)
Aantal Prijs p/st
1x1491,49
3,99
 

Merk: Rexona

EAN: 87340761

Productinformatie

Rexona Deo Spray Protection Active+ Invisible Compressed 100ml

Je huid en kleding zijn 48 uur lang beschermd tegen transpiratievocht en -geur met Rexona Men Active Shield Deodorant. Het MotionSense-systeem in de deodorant wordt geactiveerd bij beweging.
Telkens als jij beweegt, komt Rexona Men Active Shield Deodorant ook in actie. Deze frisse anti-transpirant werkt samen met je lichaam en beschermt je huid en kleding 48 uur lang effectief tegen transpiratievocht en -geur.
De grote kracht van Rexona Men Active Shield Deodorant is het innovatieve MotionSense-systeem dat wordt geactiveerd door beweging. Het werkt als volgt: na het aanbrengen van de deodorant blijven de MotionSense-capsules op het huidoppervlak zitten. De capsules breken open zodra je beweegt, bijvoorbeeld omdat je aan het hardlopen of fietsen bent. Daardoor bieden ze direct bescherming en zorgen ze voor een frisse geur.
Dit systeem maakt Rexona Men Active Shield Deodorant echt anders dan gewone deodoranten. Veel producten verdampen in de loop van de dag door de lichaamstemperatuur en zweet. De geur en bescherming zijn dan slechts een tijdelijk effect. Bij Rexona Men Active Shield Deodorant niet, want deze deodorant laat voortdurend extra bescherming losbarsten als dat nodig is. Zo word je niet belemmerd door zweetgeur en kun je je helemaal uitleven!

Inhoud: 100 ml


Zojuist door u bekeken

Loading...
Bestellijst

Uw winkelwagen is leeg.