Dove Deodorant Spray Invisible Dry Compressed 75ml

Dove Deodorant Spray Invisible Dry 75ml
€ 4,59
vanaf:
179(€1,48 excl. BTW)
Aantal Prijs p/st
1x1891,89
4,59
 
6x17910,74
27,54
 

Merk: Dove

EAN: 96083833

Productinformatie

Dove Deodorant Spray Invisible Dry Compressed 75ml

Wat hebben felle kleuren en een deodorant met elkaar gemeen? Ze kunnen allebei je zelfvertrouwen een duwtje in de rug geven. Als witte vlekken op je kleding het laatste is waarover je je druk wilt maken, dan hebben wij de perfecte oplossing voor de combinatie van beide: Dove Invisible Dry compressed spray deodorant.

Dove Invisible Dry compressed spray deodorant is de eerste deodorant die bewezen minder witte vlekken achterlaat op 100 kleuren en geeft je de vrijheid om de felste, gewaagdste kleuren veilig te dragen.

Met onze ¼ hydraterende crème en 0% alcohol helpt het gebruik van Dove Invisible Dry compressed deodorant je gevoelige okselhuid te herstellen van irritatie veroorzaakt door het scheren. Combineer het met je kleurigste kleding en vergeet deodorantvlekken voor altijd.

Onze compressed 75 ml-verpakking is kleiner en gaat even lang mee als onze gewone 150 ml-verpakking. Compressed verpakkingen zijn beter voor het milieu en voor je toilettas - zo hou je ruimte over voor haarproducten, douchegels en alles wat je verder nodig hebt.

Inhoud: 75 ml


Zojuist door u bekeken

Loading...
Bestellijst

Uw winkelwagen is leeg.