Love Beauty & Planet Dry Shampoo Organic Green Tea 245ml

Love Beauty &  Dry Shampoo Green T 245ml
€ 8,89
vanaf:
499(€4,12 excl. BTW)
Aantal Prijs p/st
1x5495,49
8,89
 
6x49929,94
53,34
 

Merk: Love Beauty & Planet

EAN: 8710447365731

Productinformatie

Love Beauty & Planet Dry Shampoo Organic Green Tea 245ml

Detox en verfris om geweldig haar te onthullen dat je een schoon gevoel geeft, zelfs op dagen dat je niet gewassen bent. Deze droogshampoo, doordrenkt met extract van biologische groene thee, reinigt het haar en geeft het een verkwikkende frisheid.

Als je tweede-dag-stijl een snelle oppepper nodig heeft, probeer dan een dosis van onze droogshampoo. Ideaal voor niet-wasdagen of zelfs na je barre-les of sportschoolroutine - onze Delightful Detox Dry Shampoo, doordrenkt met biologisch groene thee-extract, reinigt het haar en geeft het een energieke frisheid. Detox en verfris om geweldig haar te onthullen dat je een schoon gevoel geeft, zelfs op dagen dat je niet gewassen bent.

Als je nog nooit droogshampoo hebt gebruikt, hebben we nieuws voor je: het is geweldig! Onze droogshampoo maakt het haar niet alleen minder vet vanaf de aanzet, het is ook de perfecte remedie om fijn haar meer body en kracht te geven.

Op dagen dat je een haarwas vermijdt, maar je stijl een opfrisbeurt of een snelle oppepper nodig heeft, verdeel je het haar in secties, schud je het blikje en spray je lichtjes op 30 cm van de wortels. Masseer een paar minuten met de vingers in en borstel vervolgens uit.

Inhoud: 245 ml


Zojuist door u bekeken

Loading...
Bestellijst

Uw winkelwagen is leeg.