Colgate Mondwater Plax Tea & Lemon 500ml

Colgate Mondwater Plax Tea & Lemon 500ml
€ 4,99
vanaf:
260(€2,15 excl. BTW)
Aantal Prijs p/st
1x2902,90
4,99
 
6x26015,60
29,94
 

Merk: Colgate

EAN: 8718951073241

Productinformatie

Colgate Mondwater Plax Tea & Lemon 500ml

Colgate Mondspoeling Plax Tea & Lemon is, naast het grondig poetsen van tanden, een dagelijks onderdeel van een goede en verzorgde tandhygiëne.

Deze formule op basis van een natuurlijk fris extract van thee en citroen geeft extra bescherming tegen cariës. Progressief tandbederf wordt grondig aangepakt, zodat het beschermende tandglazuur intact blijft. Het mondwater verwijdert tandplak op plaatsen waar een tandenborstel of flosdraad niet of moeilijk bij kan. De milde theesmaak bevat geen alcohol en tast de smaakzin niet aan. Dankzij een unieke combinatie van essentiële olië is dit mondverzorgingsproduct zeer effectief tegen een slechte adem.

Deze klinisch bewezen formule bevat daarenboven ook een fluoride die zorgt voor een bescherming tegen gaatjes. De krachtige Colgate formule werkt grondig en effectief zonder het beschermende tandglazuur aan te tasten. Het mondwater werkt ook op plaatsen die niet of moeilijk bereikbaar zijn met een gewone tandenborstel of tandzijde.

Spoel minstens twee maal per dag uw gebit en mondholte na het poetsen van uw tanden. Vier theelepels zijn al voldoende (ongeveer 20 ml), laat de mondspoeling gedurende dertig seconde in uw mond. Zorg ervoor dat uw gehele tong en de rest van uw mond in aanraking komt met de vloeistof en spuw achteraf steeds uit. Dit mondspoelproduct moet niet verdund worden en mag rechtstreeks in de mond aangebracht worden. Het product kan voor sommige mensen sterk smaken, daarom mag u de spoeltijd geleidelijk opbouwen. Spoel de eerste dagen bijvoorbeeld 10 seconden en bouw op tot 20 en vervolgens 30 seconden naarmate u aan de smaak went. Niet geschikt voor kinderen onder de 6 jaar.

Inhoud: 500 ml

Loading...
Bestellijst

Uw winkelwagen is leeg.