Philips Fopspeen Avent Ultra Soft Roze

Philips Fopspeen Avent Ultra Soft Roze
€ 9,99
549(€4,54 excl. BTW)
Aantal Prijs p/st
1x5495,49
9,99
 

Merk: Philips


Productinformatie

Philips Fopspeen Avent Ultra Soft Roze

De Philips Avent ultra soft-fopspeen is ideaal voor de gevoelige huid. Het superzachte* flexibele schildje volgt de rondingen van de wangen van je baby, voor minder huidvlekken, minder irritatie en meer comfort.

De gevoelige huid heeft extra verzorging nodig. Dankzij onze beschermingstechnologie volgt de speen de natuurlijke rondingen van je baby's gezichtje voor een comfortabele pasvorm. Zo krijgt je kleintje veel minder last van huidvlekken en irritatie. Ons afgeronde schildje minimaliseert de druk voor meer comfort en is zacht voor de wangen.

Ongeveer 98% van de moeders gaf aan dat hun baby de Philips Avent ultra soft- en ultra air-fopspenen accepteert, toen we vroegen hoe hun kleintjes reageren op onze siliconenspenen met textuur.
De siliconenspeen met textuur van deze fopspeen kalmeert je kleintje.

Onze flexibele siliconenspeen heeft een symmetrische vorm die het gehemelte, de tanden en het tandvlees van je baby respecteert terwijl hij of zij groeit.

Het ultra soft-reisetui kan ook als sterilisator worden gebruikt. Je hoeft alleen maar water toe te voegen en het etui in de magnetron te doen. Zo weet je zeker dat de fopspeen schoon is voor het volgende gebruik.

Inhoud: 1 stuk
Leeftijd: 6 - 18 maanden


Zojuist door u bekeken

Loading...
Bestellijst

Uw winkelwagen is leeg.