Oral-B Elektrische Tandenborstel Professional Tandvlees Care 3

Oral-B Elek Tandenborstel Tandvle Care 3
€ 89,99
7799(€64,45 excl. BTW)
Aantal Prijs p/st
1x779977,99
89,99
 

Merk: Oral-B

EAN: 4210201238492

Productinformatie

Oral-B Elektrische Tandenborstel Professional Tandvlees Care 3

Wist je dit al? De Oral-B Professional Tandenborstel beschermt je tandvlees en verwijdert tot 100% meer tandplak in vergelijking met een manuele tandenborstel.

Gumcare 3, met slimme coaching, helpt je poetsgewoontes te verbeteren om je tandvlees te beschermen. Het maakt naadloos verbinding met de Oral-B app op je telefoon en begeleidt je met realtime feedback om beter te poetsen. De zichtbare poetsdruksensor voor het tandvlees op het handvat vermindert de poetssnelheid en waarschuwt je om zachter te poetsen als je te hard poetst. De Sensi Ultrathin borstelkop beschermt het tandvlees en reinigt de tandvleesrand voorzichtig, de Interspace borstelkop zorgt voor een grondige interdentale reiniging waardoor nog meer tandplak tussen de tanden wordt verwijderd.

GumCare3 biedt real-time coaching voor betere poetsgewoontes en een nieuw niveau van tandvleesbescherming. Speciaal ontworpen voor mensen met zeer gevoelig tandvlees en gevoelige tanden die een superieure reiniging nodig hebben.

Batterijduur van meer dan 2 weken, 3 poetsstanden: Dagelijkse reiniging, Gevoelig, Whitening.

Waarom geven we om tandvlees? Het beschermen van ons tandvlees is essentieel voor je algemene mondgezondheid. Gumcare3 met Smart Coaching voor betere poetsgewoontes, zichtbare druksensor voor het tandvlees en de 2 opzetborstels (Sensi Ultrathin en Interspace) helpt om het tandvlees gezond te houden.

Inhoud: 1 elektrisch handvat met oplader, 2 opzetborstels: Sensi Ultrathin en Interspace, 1 reisetui


Zojuist door u bekeken

Loading...
Bestellijst

Uw winkelwagen is leeg.